Chojnickie Forum :: Chojnice FORUM :: Chojnickie Forum Strona Główna Chojnickie Forum :: Chojnice FORUM :: Chojnickie Forum
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Strony internetowe Chojnice

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
PWSH Pomerania - prośba o opinie 
Autor Wiadomość
chojniczanka

Wysłany: 2009-02-18, 22:46    PWSH Pomerania - prośba o opinie Dodaj użytkownika do listy ignorowanych  Odpowiedz z cytatem

Zastanawiam się nad studiowaniem pedagogiki opiekuńczo-wychowawczej w PWSH Pomerania ale boję się, że sobie nie poradzę :roll: . Słyszał ktoś o tym kierunku? Ciężko tam jest? A może lepiej wybrać jakiś inny kierunek? Doradźcie coś, bo jestem w kropce!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

asia

Wysłany: 2009-07-11, 18:55     Dodaj użytkownika do listy ignorowanych  Odpowiedz z cytatem

wybieram się na pedagogikę wczesnoszkolną i wychowanie przedszkolne. Czy ktoś wie, jaki jest stopień trudności na tym kierunku i co w ogóle możecie powiedzieć na temat tej szkoły?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

kilem0

Wysłany: 2009-07-15, 07:59     Dodaj użytkownika do listy ignorowanych  Odpowiedz z cytatem

asia napisał:
wybieram się na pedagogikę wczesnoszkolną i wychowanie przedszkolne. Czy ktoś wie, jaki jest stopień trudności na tym kierunku i co w ogóle możecie powiedzieć na temat tej szkoły?

moja zona tam studiowała. na tym samym kierunku. poziom wbrew temu co wszyscy mówią jest dość wysoki, ale jeśli trochę się przyłożysz możesz mieć dobrą średnią.

JA OSOBIŚCIE ODRADZAM TĄ "SZKOŁĘ". kompletna dezorganizacja, praca dziekanatu to śmiech na sali, plany zajęć zmieniają się częściej niż pogoda w górach i opłaty.. za wszystko trzeba płacić. nawet jeśli pracujesz w szkole i jesteś zwolniona z praktyk musisz zapłacić za ich organizację.
Powrót do góry

aniela

Wysłany: 2009-12-07, 13:19     Dodaj użytkownika do listy ignorowanych  Odpowiedz z cytatem

Muszę napisać że wszyscy Ci, którzy mają chore ambicje i dojeżdżają do dużych miast typu Gdańsk- tylko po to- aby zrobić licencjat (zaocznie),i szczycić się tym że studiują w np.Gdańsku, w dodatku na prywatnych uczelniach...dużo tracą. Mają studia na miejscu i to z bardzo dobrą kadrą dydaktyczną. Wcale nie jest łatwo- i bardzo dobrze!Wysoki poziom...oby było tak dalej!Polecam. Zamieszanie na Uczelni jest...ale aby w życiu coś osiągnąć trzeba się nieźle "umęczyć"...Panie w dziekanacie są bardzo miłe. :...Cudze chwalicie-swojego nie znacie!!!!
Powrót do góry

jaromir Płeć:Mężczyzna

Wysłany: 2010-07-25, 12:52    Moja siostra właśnie robi sobie tam Magistra Dodaj użytkownika do listy ignorowanych  Odpowiedz z cytatem

Czy poziom jest wysoki powiem że wszędzie się trzeba trochę uczyć , moja siostra nie była asem w liceum ale przecież to nie są studia techniczne czyli studiowanie na takim kierunku to typowa pamięciówka, a jeżeli chodzi o organizację to fakt były zawirowania ale to nie wina Uczelni, te zmiany idą odgórnie i w całej Polsce to zaobserwowano. Powodzenia

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu